قالب سایت رایگان
هر سایتی بعد از انتخاب دامنه و هاست نیاز به یک قالب مناسب با نوع کسب و کار دارد. برای قالب ها شما میتوانید از قالب سایت رایگان استفاده کنید.این قالب ها میتواند تحت سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس،جوملا و یا به صورت HTML باشد. راه اندازی سایت نیاز به دانش کافی و تجربه در زمینه طراحی سایت و سئو سایت دارد اما خود شما نیز میتوانید سایت خود را طراحی و راه اندازی کنید و از قالب سایت رایگان استفاده کنید تا در هزینه های خود صرفه جویی کنید. امروزه سایت های بسیار زیادی وجود دارند که قالب سایت رایگان ارائه میکنند ، معمولا این سایت ها یا به شما امکانات میدهند که قالب سایت خود را با سلیقه خود به صورت آنلاین بسازید یا قالب های آماده ای در اختیار شما قرار میدهند تا بتوانید دانلود کرده و استفاده کنید. قالب های سایت رایگان معمولا قابل ویرایش هستند و آرایش های خوبی برای طراحی وب دارند. CSS زبانی برای تعریف ساختارهای مختلف مانند رنگ،فونت،لوکیشن و … است و در واقع میتوان گفت که CSS پوسته ی اصلی سایت است. در حقیقت شما بعنوان یک مشتری برای طراحی سایت، به جای پرداخت یک هزینه اضافی جهت کدنویسی قالب ها از قالب سایت رایگان استفاده میکنید که در این قالب ها نیز بسیاری از بخش ها بصورت دقیق و حرفه ای آماده شده است یعنی دیگر نیاز ندارید برای قسمت های مشابه سایت با همان قالب مشابه هزینه اضافی پرداخت کنید.
ویژگی های قالب حرفه ای
تفاوت چندانی ندارد که شما قصد دارید از قالب سایت رایگان استفاده کنید یا برای آن هزینه پرداخت کنید در هر صورت باید به یک سری نکات درباره قالبها توجه کنید چون در غیر این صورت ممکن است قالب انتخابی برای سایت شما مناسب نبوده و گاها به آن آسیب برساند. برخی ویژگی های مهم قالب سایت رایگان عبارتند از :
- انتخاب قالب مناسب با موضوع کسب و کار و سایت
شما باید قبل از انتخاب قالب حتما یک لیست از انتظارات خود از آن و همچنین ظاهر سایت تهیه نمایید تا راحت تر میان قالب سایت رایگان جستجو کنید و قالب مناسب با کسب و کار خود پیدا کنید.
بعنوان مثال برای یک سایت شرکتی شما باید به دنبال قالب های مناسب شرکتی باشید و یا برای سایت فروشگاهی باید عبارت قالب وردپرسی فروشگاهی رایگان را جستجو کنید تا قالبهای مورد نظر را بیابید تا سایت شما بهتر به کاربر معرفی شود.
- توجه به بروزرسانی آخر قالب
شما باید به آخرین بروزرسانی قالب دقت کنید.اگر از تاریخ آن زمان زیادی گذشته باشد ممکن است دیگر بروزرسانی نشود پس حتما قالب هایی را انتخاب کنید که جدیدا بروز شده باشند.
- واکنش گرا بودن قالب
قالب حرفه ای سایت باید برای هر نوع دستگاهی مثل موبایل،کامپیوتر،تلویزیون و … مناسب باشد. بعضی از قالب ها این ویژگی را ندارند و محتوای سایت و تصاویر به صورت مرتب نمایش داده نمیشوند و کاربر را کلافه میکند که یک مشکل بسیار اساسی برای یک سایت است و باعث کاهش بازدید سایت میشود.
- توجه به کدهای سازنده و اصلی قالب
توجه به کدهای اصلی سازنده قالب از این رو مهم است که یک کد میتواند خیلی سنگین باشد و باعث کند شدن سایت شود . قالب سایت رایگان مناسب و حرفه ای باید با کمترین حجم و بیشترین کاربرد باشد. قالب با کدهای HTML،Java Script،PHP،CSS نوشته میشود و اگر از کدهای طولانی با کارایی کمتری استفاده شود سرعت سایت بسیار کم میشود.
- توجه به سرعت لود شدن قالب
زمانی که سرعت لود یک صفحه یا سایت پایین باشد کاربر کلافه میشود و منتظر تکمیل شدن صفحه نمی ماند و باعث کم شدن بازدید سایت میشود. پس در انتخاب قالب باید به سرعت لود آن توجه خاصی شود.
- سازگار بودن قالب با افزونه های وردپرسی
وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوا است که افزونه های زیاد و پرطرفداری دارد که کاربران از آن استفاده می کنند پس هنگام انتخاب قالب باید به این نکته نیز توجه داشته باشید تا قالب با افزونه هایی که مورد استفاده قرار میگیرند سازگاری داشته باشد و مانع عملکرد آن نشود.
- راست چین بودن قالب
قالب هایی که در سایت های خارجی یا وردپرس هستند همگی به صورت چپ چین ارائه میشوند چون در اصل برای سایت ها به زبان انگلیسی طراحی شده اند. برای انتخاب قالب سایت رایگان خود این موضوع را درنظر بگیرید که قالب باید راست چین باشد و یا قابلیت راست چین شدن را داشته باشد.
بهترین قالبهای حرفه ای وردپرس را میتوان از سایتهای زیر دریافت کرد. شما میتوانید این قالبها را به طور رایگان از سایتهای زیر دریافت کنید :
- Wordoress
- Fabthemes
- Flexithemes
- Themeforest
این نکته را در نظر داشته باشید که این سایت ها که معرفی کردیم قالب رایگان فارسی ندارند اما برخی از انها قابلیت فارسی سازی دارند که شما میتوانید از آنها برای سایت خود استفاده کنید.